Ga je in de herfstvakantie mee naar Moldavië?

Het is al een aantal jaar geleden dat we een uitnodiging om mee te gaan naar Moldavië konden posten: Covid en daarna de oorlog in Oekraïne maakte dat onmogelijk. Maar nu is het dan toch gelukt! In samenwerking met Global Aid Network – GAiN Holland en Livingstone kunnen we een reis aanbieden naar Balti, in het noorden van Moldavië. Daar komen we oude bekenden tegen als Peter Chiumac, Slavic Aftinescu en Romeo Cucireav (Roman). En we gaan zeker naar “ons” bejaardentehuis Tabita!

Henk van Vliet is reisleider. Henk is sinds de oprichting van Stichting Holland-Moldova secretaris van onze stichting en sinds 6 jaar werkzaam bij GAiN, in het reisteam én als projectleider Moldavië. Ervaring genoeg dus!

De reis is van 17-24 oktober. (datum gewijzigd)
We vliegen vanaf Eindhoven. De reis kost all-in €925, daar komt bij boeking nog ca. € 25 bovenop voor een verplichte verzekering en afdracht SGR en Calamiteitenfonds.

We werken 5 dagen en hebben de zondag vrij. In de werkweek knappen we een huisje op van de familie van Galina. Zij moet zich met de rolstoel in huis verplaatsen en dat lukt nu niet. We delen voedselpakketten uit, we gaan helpen in Tabita en we doen klusjes in het kamp Vifania.

Naast de reiskosten die ieder zelf betaalt, spannen we ons via crowdfunding ook in om het geld voor de verbouwing (€3500) en voor 200 voedselpakketten (€3000) in te zamelen. Dus, kunt je niet mee, dan kun je wel mee doen!

Heb je interesse?
Kijk dan eens op deze link: https://lst.nl/missiereizen/gain/ Hier kun je je ook opgeven.

Wil je bijdragen?
Kijk dan eens op deze link: https://ikdoemee.lst.nl/gain-helpt-in-moldavie/

Ken je mensen die mogelijk interesse hebben?
Deel dan dit bericht op jouw pagina of stuur het door.

En wil je eerst meer informatie, stuur dan een berichtje via messenger of reageer via het contactformulier

N.B. Er kunnen maximaal 16 personen mee met deze reis. Op het moment van plaatsen van dit bericht, zijn er 10 aanmeldingen.