Zomerkampen

Daar waar wij het in de zomer  vaak iets kalmer aan willen doen is het daar extra druk want meer dan 2 maanden gaat het continu door. Meer dan 3000 kinderen en volwassenen kunnen daar een week terecht waarin ze kunnen bijkomen en kunnen genieten van een fantastisch programma. Nu er nog steeds veel Oekraïense vluchtelingen in het land zijn kunnen die ook meedoen aan deze kampen.

Al vele jaren laat Ina zich sponsoren tijdens het  lopen van de Nijmeegse vierdaagse zo ook dit jaar en steeds weer brengt dit zoveel geld op dat een week lang doofstomme kinderen en ook ouderen gratis kunnen deelnemen aan een speciaal programma voor hen,

Er is nog veel meer werk verzet maar daarover in de volgende nieuwsbrief.

Omdat er nog steeds veel vluchtelingen zijn uit de Oekraïne wordt er ook nog steeds voedsel uitgedeeld. Omdat veel van deze vluchtelingen niet de mogelijkheid(geen geld vaak)  hebben om verder te reizen blijven ze noodgedwongen in Moldavië.

Helaas blijft hulp aan het armste land van Europe nog steeds noodzakelijk en we hopen dat u ons blijft steunen zodat we toch voor de allerarmsten het leven iets kunnen verlichten.